abonnementen

seizoenabonnementen voor Zwembad Ruinen 2020

Het is zo ver! U kunt uw abonnement voor seizoen 2020 kopen, verlengen en/of uitbreiden. 

Ga naar https://aanmelden.zwembadruinen.nl 

 

Daar kunt u uw abonnement van vorig jaar verlengen onder “mijn abonnement”. Bij het verlengen van een gezinsabonnement via “mijn abonnement” heeft u het pasnummer nodig van de hoofdaanvrager. Bij individuele abonnementen heeft u van iedere pashouder het pasnummer nodig. Houd uw pas(sen) dus bij de hand. Bij het verlengen kunt u ook uw gegevens aanpassen. Controleer of alle gegevens nog kloppen zoals het bijvoorbeeld het “nood telefoonnummer”. 

 

Heeft u de pas van vorig jaar niet meer, dan moet u een vervangende toegangspas aanvragen, deze kost € 5,00.  

 

Wilt u gaan meedoen met wobble-en, aquarobics, snorkelen, zeemeerminzwemmen, zwemvaardigheid of de nieuwe activiteit dit jaar: swim fun, dan heeft u behalve een abonnement ook een activiteitenpas nodig. U hoeft alleen een vinkje te plaatsen tijdens de aanvraag. Dit geldt ook voor het aanvragen van zwemlessen.  

U kunt direct weer per  betalen, hoe handig is dat! Het enige dat u dan hoeft te doen is uw pas scannen bij de eerste keer dat u komt zwemmen. U hoeft dan ook niet naar de ophaaldagen. Staat uw bank er niet bij, selecteer dan “betaal later”. U kunt komen betalen in de kiosk tijdens de ophaaldagen waarna uw pas weer geactiveerd wordt. 

 

21 en 23 april van 19 tot 21 uur zijn de ophaaldagen in de kiosk van het zwembad

We zijn er dan om alles in één keer te regelen. Ook als u het lastig vindt om via de computer uw abonnement te verlengen bent u van harte welkom. Het achteraf betalen of het verrekenen van de vriendenkorting regelen we ook tijdens de ophaaldagen. Nieuwe passen kunnen ook op deze dagen worden afgehaald. Passen worden pas gemaakt als het geld binnen is. Bij achteraf betalen in de kiosk kan het even duren voor de passen uit de printer rollen. 

 

Volle druppelkaarten kunt u op vertoon van uw abonnement inleveren op de ophaaldagen of in de kiosk tot 1 juni 2020. U krijgt de waarde van de kaarten dan uitbetaald. 

Voor alle vragen kunt u mailen naar info@zwembadruinen.nl 

Graag tot ziens op 21 en 23 april of na de opening op 25 april. 

Op vertoon van uw abonnement van Zwembad Ruinen heeft u gratis toegang tot de zwembaden in Zuidwolde en De Wijk.

Toegang met abonnement Zuidwolde en De Wijk uitsluitend op vertoon geldig abonnement.

Neem contact met ons op
volg ons op
0522-471529 (tijdens seizoen)
Oude Benderseweg 9
7963PX Ruinen
Postadres:
Postbus 70
7963 ZH Ruinen
 
  • whatsapp 06-27346491
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
1/3