top of page

Wijzigingen per 15 juni

Goed nieuws! Zwemmen bij Zwembad Ruinen wordt nog aantrekkelijker nu de maatregelen verder versoepeld zijn en we met de opgedane ervaring nog beter georganiseerd de zomervakantie in gaan.

Wat verandert er?
- Vanaf maandag 15 juni mogen de douches en WC’s weer helemaal open;
- Vanaf woensdag 1 juli gaat onze kiosk weer open voor verpakte voedingswaren zoals ijs, snoep, chips en flesjes drinken;
- De jeugd t/m 18 jaar mag nu weer vrij zwemmen (dus niet alleen baantjes);
- Indien nodig mag er, mits het niet te druk is, 1 ouder met het eigen kind in het kleuterbad. Check even bij de badmeester of het kan: er moet namelijk wel 1,5 meter afstand gehouden kunnen worden van andere volwassenen en kinderen.

Wat blijft hetzelfde?
- Er mogen maximaal 275 personen van 13+ op het terrein. Zij dienen 1,5 meter afstand van elkaar te houden; 
- Er mag een onbeperkt aantal personen van 12- op het terrein;
- Er is een apart stuk ligweide voor personen van 13+;
- De rest van de lig- en speelweide is voor personen van 12- (zonder ouders). We verzoeken ouders om zoveel mogelijk op de stoelen te blijven en alleen naar hun kinderen toe te gaan wanneer dat echt nodig is. 

Bij drukte werken we in tijdsblokken voor het zwemmen:
- Blok 1 van 7:00 uur – 10:00 uur
- Blok 2 van 10:15 uur – 13:15 uur
- Blok 3 van 13:30 uur tot 16:30 uur
- Blok 4 van 16:45 uur tot 20:00 uur
Online reserveren is dan verplicht (hoeft niet voor het 1e blok van 7:00-10:00). Dit kan ook met een abonnement of een 10-baden kaart. Reserveren kan voor één dagdeel en ook een dagkaart is bij drukte geldig voor één dagdeel.
De badmeesters zorgen ervoor dat de 18+ baden niet te vol worden en dat iedereen aan de beurt komt om te zwemmen. Je reserveert dus een plekje op het terrein voor een dagdeel, de zwemtijd kan korter zijn dan dat dagdeel. Let op: het eerste kwartier van ieder blok is alleen voor abonnementhouders om drukte en rijen bij de entree te voorkomen.

We beslissen minimaal twee dagen van tevoren of we in blokken gaan werken. Houd dus onze website, whatsapp service, Facebook, Twitter en Instagram in de gaten om tijdig te weten of u moet reserveren voor de dag waarop u wilt zwemmen. Op deze manier kunnen we evenveel zwemmers aan als voor de corona-tijd. Alleen niet meer allemaal tegelijk en de hele dag. Veel plezier in Zwembad Ruinen!

Kijk voor het volledige anderhalve meter protocol op www.zwembadruinen.nl.

zwembadindeling mei 2021 V2.png
bottom of page